Следва

С приятел до теб

Ройшин Мърфи посети две поредни модни седмици

Атрактивната екс-вокалистка на „Молоко” Ройшин Мърфи бе забелязана на Седмиците на модата в Ню Йорк и после в Лондон...

Events преди 15 години

Атрактивната екс-вокалистка на „Молоко”

Ройшин Мърфи

бе забелязана на Седмиците на модата в

Ню Йорк

и после в

Лондон

. Очаква се гардеробът на певицата за концерта й в България да спази нейния характерен ексцентричен стил.

 


Най-предпочитана от Ройшин колекция от Ню Йорк се оказа тази на J.W. Anderson. „Обличала съм всички дрехи, дори тези, направени за мъже”.

Ирландската изпълнителка пристига в България по случай 400-ната годишнина на ирландското уиски Bushmills. Концертът ще се състои на 6 ноември в зала „Универсиада”. Ройшин Мърфи ще ни покаже акценти от колекциите Пролет 2009 - от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

Съорганизатор на концерта по случай 4-вековния юбилей e независимият музикален лейбъл Cotton Records. Билетите за грандиозното шоу вече са пуснати в продажба в мрежата на Eventim, като те могат да бъдат закупени и от билетния център на НДК, веригите магазини Германос и Пикадили в цялата страна.

100 щастливци ще могат да посетят концерта безплатно. Условието е да закупят бутилка Bushmills с промоционален стикер от търговската мрежа и да изпратят верен отговор на въпроса „На колко години става Bushmills?” до 26 Октомври. Bushmills ще подари и 400 юбилейни ръгби топки.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?