Следва

Приключението из България започна с NGC и новата продукция “Explore Bulgaria”!

Брад Пит беше нападнат по време на премиера на филм на Анджелина

Актьорът претърпя сериозен удар в лицето от един украински сериен шегаджия на червения килим снощи...

People of art преди 9 години

Брад Пит претърпя сериозен удар в лицето от един украински сериен шегаджия на червения килим снощи.

Актьорът се появи за ръка със своята любима Анджелина по време на премиерата на новия филм с нейно участие – „Господарката на злото“ и неочаквано получи шамар, докато позираше на фотографите. Разбира се, полицията веднага се намеси в случващото се и арестува мъжът позволил си подобно своеволие, но уплахата, която случилото се причинило на актьора, според очевидци, била доста голяма.

След инцидента Брад изглеждал напрегнат и веднага след прожекцията на филма напуснал киното с децата си, но през задната врата.

Запознати твърдят, че мъжът, който прескочил бариерата снощи е същият, който се пъхна под роклята на актрисата Америка Ферера на Филмовия фестивал в Кан преди няколко дни и се опита да целуне Уил Смит на наградите Грами. Всички го наричат сериен шегаджия, но до колко всичко това може да се нарече шега е друг въпрос.





 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра