Следва

Новите колекции - Fendi, Resort 2015

Избраха победителя в конкурса LVMH Prize

От края на ноември, когато стартира конкурсът за млади дизайнери LVMH Prize, модната...

All fashion преди 9 години

От края на ноември, когато стартира конкурсът за млади дизайнери LVMH Prize, модната гилдия тръпне в очакване на победителя, чието има най-накрая, след множество кръгове, бе оповестено вчера.

Финалистите показваха работата си на истински звездно експертно жури, в състава на което влизаха креативните директори на брандовете на LVMH (Раф Симънс, Карл Лагерфелд, Марк Джейкъб, Фиби Файло, Рикардо Тиши, Никола Геские и Карол Лим с Умберто Леон от Kenzo) и ръководители на холдинга Луи Вютон Мое Хенеси. Победител в конкурса, в хода на който напрежението константно растеше в продължение на половин година, стана Томас Тейт — името бе назовано вчера на пресконференция. Именно той ще получи и паричното възнаграждение в размер на 300 хиляди евро и година менторска подкрепа от LVMH Moët Hennessy.

В надпреварата за главния приз надеждният дизайнер победи други 11 млади таланти, включително и без друго известния Шейн Оливър от Hood by Air, французина Симон Порта от Jacquemus, който се превърна във всеобщ любимец за това време, Симон Роша, а също и Вика Газинская, рускинята, която се справя блестящо на модния фронт.


Томас Тейт


Томас Тейт

More All fashion