Следва

London is burning - Totally Erected Fall 2008

Male classics - Red Men

Миналата година червеното беше хит, а тази есен присъства мащабно и в мъжкия гардероб. В Лондон мъжете избират червения...

Fashion преди 15 години

Миналата година червеното беше хит, а тази есен присъства мащабно и в мъжкия гардероб. В Лондон мъжете избират червения цвят за панталоните, като гo съчетават с всевъзможни цветове и дрехи. В Милано мъжката част си пада по аксесоари в червено - - шалове, чанти и обувки, често и с лачен ефект. В Токио и Ню Йорк смелчаците често са в червено от глава до пети – червени костюми, панталони, пуловери, аксесоари, та понякога и палта.

На родна земя обаче прекаляването с червеното не се цени по достойнство, затова е по-добре да се спреш само на едно нещо в този цвят. Ако е червен панталон, съчетай го с черно кожено яке, сиви обувки и хубави слънчеви очила. Ако си падаш по класическата визия, за теб е един от страхотните червени пуловери от Scotch&Soda и Capasca. За да те забележат, пробвай с червен колан или червени обувки. Огромно ярко червено яке също няма да остане без коментар.

На червеното този сезон залагат Lacoste, Y-3, Byblos, Vivienne Westwood, Prada, а при Gucci, Roberto Cavalli, John Galliano, John Richmond, Alexander McQueen и други присъства само като акцент. Забелязва се най-вече при пуловерите. Може би защото в студената есенна вечер няма нищо по-хубаво и по секси от мъж сред домашен уют с чаша класно в ръка, наметнат с луксозен червен пуловер.


More Fashion