Следва

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур в гол бунт срещу Instagram

Обраха Марта Вачкова! Взеха й рали трофеите...

Обраха Марта Вачкова! Взеха й рали трофеите...

People of art преди 9 години

Съседите на Мартина Вачкова звънят на вратата преди дни с новината, че таванът е бил обран. Актрисата се качва и вижда разбита общата врата и тази, която води към нейното помещение. Вътре почти всичко било в наличност, но липсвала колекцията от купи. Марта ги спечелила от автомобилни ралита, в които участвала преди няколко години. Сред тях има и награда от офроуд състезание. Взети са всички с изключение на една.

"Бясна съм! Бяха моите спортни купи! Няма да имам по художествена гимнастика или по фигурно пързаляне, я!", каза през смях Вачкова.

"Ако някой види в оказион, заложна къща или попадне на тях на някое сметище, го моля да ми ги върне. Може да ми пише лично съобщение във фейсбук", добавя водещата на БНТ.

Това не е първият обир в кооперацията на Мартина Вачкова. "Всеки един апартамент е разбиван по няколко пъти, моят също", уточнява актрисата. При едно от нахлуванията в дома не е взето нищо само заради алармата, която плаши крадците.

"В 6-о районно, като идем да се оплакваме, и те казват: "О, да, да, да! Знаем, знаем, там непрекъснато се краде." Искаха да слагат и камера", разказва тя пред 24 часа.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра