Следва

С техно бус към Future Heroes

Петте любими парчета на Валери Иванов (Timmo)

Той е и единственият сред родните артисти издавал за най-престижния техно лейбъл Drumcode...

Music преди 9 години

Утре е поредното издание от поредицата Future Heroes, с което Метрополис са решили ударно да посрещнат лятото в града. Както всеки друг път те са поканили 3 бъдещи техно и хаус героя, само че с единствената разлика, че този път сред тях има и българин.

И нямаше как да пропуснем да отбележем, че техно героят е роденият в Плевен Валери Иванов, познат като Timmo.

Музикалният му талант блесва още на 14 годишна възраст, когато той започва да композира музика. Интересът му към клубната ъндърграунд сцена се заражда, когато е на 16 и това веднага оказва влияние върху продукцията му. Първият му пробив в музикалната индустрия се случва през 2009г., когато той и PHM печелят съзтезанието We Love и техният ремикс на The Joker на TRNSSTR е издаден от лейбъла на Timo Garcia – Berwick Street. Кариерата на Timmo набира пълна скорост след като той си колаборира с Robin Hirte и работи с топ лейбъли като BluFin, Moonbeam Digital и Stereo Seven Plus. Неговата музика е подкрепяна и включвана в сетовете на Richie Hawtin, Popof, Marco V, Len Faki, Jon Rundell, Eric Entrena, Peter Gelderblom, Moonbeam и много други. Той е и единственият сред родните артисти издавал за най-престижния техно лейбъл Drumcode. Затова се гордеем с него!

И с удоволствие ти представяме най-любимите му 5 парчета:

Тони – Както Преди
Тони... каквото и да кажа ще бъде малко. В тази класация бих сложил още поне 3 парчета от нейното творчество. Определено тя е моят най-любим изпълнител!!!

Radiohead – Everything In Its Right Place
Както се казва на чист български – masterpiece! Най-знаковата песен за мен на титаните Radiohead. Понякога съм се хващал да я слушам по 10 пъти един след друг... а мога и повече!

UNKLE – Lonely Soul 
Емблематично парче както на UNKLE, така и на един от най-любимите ми филми с участието на Ди Каприо – The Beach.

Everlast – What It’s Like
Когато сутрин се събудите с усмивка на лицето...

Max Richter – On The Nature of Daylight 
Гледали ли сте Shutter Island на Мартин Скорсезе? Е, ако сте, тогава знаете защо това е тук!



ВИЖ ЦЯЛАТА РУБРИКА ТУК >>>
 

 

More Music