Следва

Дебют: Грим колекция от Gucci

Белоснежки: 30 звезди с почти прозрачна кожа

Белоснежка и Червенорозка - двете добри момичета на Братя Грим ни очароваха така силно в...

Hair преди 9 години

Белоснежка и Червенорозка - двете добри момичета на Братя Грим ни очароваха така силно в детството, че още помним обсесията си по идеята за аристократичната белота на кожата, асоциирана някак естествено с божественото съвършенство на бял розов цвят.

Да погледнеш в огледалото и да съзреш един почти прозрачен, ненакърнен от слънчеви лъчи гладък и бистър, и бял тен, е синоним на притежанието на царствена бленда, която, без съмнение, притежават няколко холивудски, и не само, щастливки. Сред тях бледните Дита фон Тийз, Джесика Частейн, Тилда Суинтън и още.

Въпреки разпространеното мнение, далеч не всички момичета (и далеч не всички звезди) държат да видят как се покриват с равномерен златист загар: оттенъците на мрамор и съпътстващата ги естествена руменина все още са на мода. Да живее SPF 30!


Кристина Хендрикс


Дита фон Тийз


Джесика Частейн


Кирстен Дънст


Ева Грийн


Аманда Сейфрид


Роуз МакГоан


Миа Вашиковска


Брит Марлинг


Джулиан Мур


Никол Кидман


Скарлет Йохансон


Ели Фанинг


Саша Лус


Тейлър Суифт


Кейт Босуърт


Ема Стоун


Сирша Ронан


Кристен Стюарт


Дакота Фанинг


Карън Елсън


Ан Хатауей


Кейт Бланшет


Тилда Суинтън


Кат Денингс


Еван Рейчъл Ууд


Лили Коул


Кристен Бел


Руни Мара

Наистина да живеят добрите слънцезащитни продукти, и по-конкретно откритието ни за сезона - слънцезащитният грим! Подписан с Shiseido, нашият избор за качествена защита е призван да предложи оптимално съхранение на кожата и едновременно с това красив завършек на грима.

Ето ги и тях: героите на красивата градска защита:

Фон дьо тените на Shiseido предпазват кожата от увреждане вследствие на външни агресори – UV лъчи и сухота. Съвършено водоустойчиви, устойчиви на себум и изпотяване, те осигуряват дълготраен, естествен завършек на грима, като запазват красотата на кожата.



Технологията Супер-Воал 360тм на Shiseido спомага за равномерното нанасяне на продукта, като същевременно осигурява висока защита и красив, равномерен завършек.

Продуктите са формулирани със защитен комплекс ProfenseCEL, чията цел е да намали езнимната активност и да предпази клетките и ДНК-то от увреждане.

Фон дьо тените на Shiseido имат Хидро-Възстановяващ FX Комплекс, който съдържа био-хиалуронова киселина и предпазва кожата от дехидратация.

И още:

Специалните пудри в линията на Shiseido отразяват светлината, минимизират неравния тен, видимите пори и фини линии, като създават естествено покритие и красив завършек.

Очаквайте страхотна инициатива във View Sofia, с главни герои фон-дьо-тенът и пудрата от най-новата защитна грим серия на великолепния козметичен бранд Shiseido. Ще ви изненадаме приятно, заедно с партньора ни - официален представител на Shiseido у нас - фирма Еверет, България.
 

More Hair