Следва

Дизайн за вдъхновение: Най-любимото място - навън

Скок в приходите от продажба на легална марихуана в САЩ

Първият епизод на MMJ TV ни среща с Шон, хидропоник ентусиаст от Калифорния...

Life преди 9 години
„Щатите, които регулират по един или друг начин легализацята на канабиса се увеличават всяка седмица. Последните са Минесота, Орегон, Ню Мексико и Колорадо“, информира в дебютния си епизод ново седмично предаване, посветено на канабиса MMJ TV. Само в Колорадо приходите от легализацията на марихуаната вече достигат до 19 млн. долара месечно, а новите работни места, която тази нова ниша е създала са над 10,000, разказват инициаторите на онлайн поредицата – „Медицинска Марихуана България“.
 
Гост в пилотното предаване е Шон, който е част от общността на хидропонните фермери в Лос Анджелис, Калифорния и споделя от първа ръка какво наистина се случва в САЩ. „Преди 10-20 години всички смятаха, че марихуаната е най-голямото зло, но след толкова години най-накрая разбрахме истината. Хората се обединиха и заедно събраха достатъчно научни факти“, обяснява той.
 
„Трябва и останалият свят да намери истината, да следва логичния път. В България това ще помогне на пациентите да избират лекарството си. Сложете данък върху медицинската марихуана. Използвайте тези пари за други цели, които ще помогнат на държавата.“
 
Всеки четвъртък MMJ TV ще представя на достъпен език и в компактен формат най-новото по темата за медицинската марихуана. Научни изследвания, ефекти, легализация, интервюта с пациенти и учени, анкети.

Цялото предаване може да гледате тук:          

More from View Sofia

More Life