Следва

Джамбатиста Вали пуска нова модна линия

Новите колекции - Just Cavalli, Resort 2015

Много лятна и в идеята си курортна е междусезонната колекция на демократичния лейбъл на Roberto Cavalli Just...

All fashion преди 9 години

Много лятна и в идеята си курортна е междусезонната колекция на демократичната линия на лейбъла Roberto Cavalli -Just Cavalli, но за разлика от предишни круизни сезони, препращащи към далечни, твърде екзотични дестинации, resort 2015 по-скоро предпочита града, става ясно от чисто ърбан елементите в нея като маратонките, байкър якета, металическите шорти.

Не твърдим обаче, че лейбълът е скъсал връзката си с джунглата. Принтове на редки цветя, окраски на тигър и леопард и щампи с могъщите тела на великолепните животни са в изобилие при роклите, панталоните, тишъртите и чантите, като дивото е някак опитомено под въздействието на гуменки и класически форми очила, с които често дрехите вървят в ансамбъл.

Финалът на тази пъстра серия от 21 модела Кавали слага с рокля, която може би няма да припознаеш като негова, ако я извадим от въпросната колекция - силно скулпутурирарана, със сложно конструиран детайл при гърба.
Странна, но красива!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.