Следва

Виртуозен финал на „Стани богат”

Анджелина Джоли: Мадокс си има момиче

Казват, че чуждите деца растат бързо. И май наистина е така: преди дни...

People of art преди 9 години

Казват, че чуждите деца растат бързо. И май наистина е така: преди дни Анджелина Джоли разказа пред ET News, че най-големият й син Мадокс си има гадже!

Изглежда сякаш беше вчера, когато Анджи разнасяше мъника Мадокс на ръце, а ето че той е вече на 13, и тихомълком навлиза в живота на големите.

Джоли отбелязва, че мацката на сина й е просто "жестока":

Не искам да го притеснявам. Тя е прекрасна. Живее в Англия, и е действително висока класа.

У журналистите възниква естественият въпрос, как Мадокс ще съумее да поддържа отношения на разстояние от няколко хиляди километра, а Анджи словоохотливо споделя:

Ние прекарваме времето си там (в Англия) максимално често. Това в действителност е много мило. Тя е великолепно момиче, така че, може да се каже, с нея ми провървя. До този момент между нас всичко е добре.



В какво ще прерасне първата любов на най-старшия Джоли Пит, предстои да се разбере. Току виж, ако родителите му се помотаят още малко със сватбата, младежът ги превари и се задоми по-рано от тях?

Това в кръга на шегата. Сериозно, единственото, което може да се пожелае на Мадокс е популярността на родителите му и настойчивото внимание на папараците да не помрачат първото му чувство.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра