Следва

Среща - разговор с турския писател Ахмед Юмит на пролетния базар на книгата

Петъчна доза секс: Суперсекси Супергерои

Това е нашата сакрална седмица за днес...

 

Други преди 9 години

Това лято се очертава препълнено с горещи филми. И не само заради екшън сцените и аркадите, които се очакват в тях, а и заради превъзходните мъже с ОГРОМНИ качества, излъчване и въздействие, които ще видим на големия екран.

Повечето от тях са ни много добре познати, но въпреки това все още не са ни писнали. Защото те са Суперсекси Супергерои, които идват да спасят света ни! 

Крис Прат в "Пазители на галактиката"
Той беше един от пълничките, но симпатични актьори на Холивуд. Сега, обаче, той е направо неузнаваем секси мъж, по който жените тежко въздишат. Определено има защо да се притеснява съпругата му Анна Фарис.



Арън Тейлър-Джонсън в "Годзила"
Няма как да подминем човекът, който се бори за световната безопасност със секси решителност (и секси оръжие).




Робърт Патинсън в "Скитникът"
Той може би завинаги ще си остане вампира Едуард Кълън, но с времето става толова секси, че сме склонни да преглътнем миналото му.



Марк Уолбърг в "Трансформърс: Ера на изтребление"
Ние дори не искаме да обясняваме, но тези ръце, този поглед и това, че може да е баща на всички във филма, а изглежда по този начин е напълно достатъчно.



Том Круз в "На ръба на утрешния ден"
Виждали сме го в действие повече пъти, отколкото можем да броим и изводът е само един - ние продължаваме да остаряваме, а той остава все така горещ!



Чанинг Тейтъм във "Внедрени в час 2"
Как можем да говорим за секси лято, ако поне веднъж не видим Чанинг на големия екран? Ролята му на кретен под прикритие е впечатляваща и по нищо не отнема от сексапила, който има.



Майкъл Фасбендер в "Х- Мен: Дни на Отминалото Бъдеще"
Той е дяволски неустоим мъж и нечовещки добър талант. Тичаме към киното всеки път, когато разберем, че той ще бъде на екран...



Това е нашата сакрална седмица за днес, но обещаваме, че ще продължим с поне още толкова мъже и следващата седмица...
 

More Други