Следва

Китайски сос за спагети

Дизайн за вдъхновение: Най-любимото място - навън

Почти лято е и за пълен релакс в късния петък следобед ти предлагаме една такава зареждаща с кислород...

All About Life преди 9 години

Сред розовите храсти, насаденото в саксии пъстро мушкато, под едно дърво, точно до лехата босилек и поникналата наоколо зелена трева е спасението, което търсим. От шума, от фасадите на фон, от претъпканите пространства, в които ежедневно се озоваваме.

Затова и всеки градски човек мечтае веднъж или цял живот за едно място, малко макар - тих заден двор, веранда, балкон, на което да се радват деца и да се смеят приятели.

Почти лято е и за пълен релакс в късния петък следобед ти предлагаме една такава зареждаща с кислород, светлина и цвят доза оазиси. На която лиспват само кафето до книгата и студения коктейл след тежък горещ ден в някоя прохладна вечер.



















 




































 



 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.