Следва

Графити артисти ще рисуват трамваи на 1 юни

Обичта на известните: Джордж Клуни и Амал Аламудин

... се случва с пълна сила, особено след скорошния годеж. И няма лошо, защото...

People of art преди 9 години

... се случва с пълна сила, особено след скорошния годеж. И няма лошо, защото двамата са страшно атрактивни заедно, в случая на вечеря, при това в Италия.

Папараците неизбежно приклещват Джордж и Амал в един от ресторантите на Венеция, докато бъдещите съпрузи се присъединяват към свои приятели за вечеря.

Двойката напуска заведението около полунощ, държейки се за ръце.

Очевидно изборът на място за хапване никак не е случаен предвид факта, че в същото време на същото място вечеря друга извънредно популярна светска двойка - хубавците Никол Шерцингер и Луис Хамилтън. Двете компании обаче така и не се смесват и не общуват във въпросната вечер.



Припомняме, че Клуни и Аламудин обявиха, че не искат да губят ценно време и планират да се оженят още тази есен. Всъщност актьорът, по собственото му признание, би направил сватбата още днес или утре, но много иска тържеството да стане за Амал "сватбата на мечтите й", а за това е нужно малко време.

Преди дни между другото се появи информацията, че церемонията по бракосъчетанието на двойката ще се състои в замъка Хайклиър, където е сниман филмът "Имението Даунтън". Булката, казват, се влюбила в мястото след скорошно пътешествие по онези места.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра