Следва

Черно-бял и красив - Джаред Лето корица и сесия на списание L'Optimum

Yanni вече е в България и очаква с нетърпение срещата си родните фенове

Преди броени минути YANNI кацна на летище София. Легендарният музикант пристигна със своя екип от 45 човека за първото си шоу в София на 2 юни в зала 1 на НДК...

 

Лица преди 9 години

Преди броени минути YANNI кацна на летище София. Легендарният музикант пристигна със своя екип от 45 човека за първото си шоу в София на 2 юни в зала 1 на НДК.

Международният екип, който събира професионалисти от над 11 държави, пристигна с полет от Букурещ, където YANNI представи своя спектакъл преди ден.

“За първи път съм България и съм изключително щастлив, че ще имам два дни да се срещна с местната култура и хора. За мен това е много важно, за да усетя атмосферата и да се подготвя още по-добре за концерта. С нетърпение очаквам срещата с българската публика”, сподели YANNI при пристигането си в София.

Организаторите напомнят, че поради големия интерес към шоуто вече са в продажба допълнителни билети за балкон 2 на зала 1 на НДК.



Билети може да откриете в мрежата на EVENTIM и eventim.bg.
Организаторите от BALKAN ENTERTAINMENT уверяват притежателите на билет за концерта на JOSE FELICIANO, които проявяват желание да посетят шоуто на YANNI (без заверка или допълнително заплащане), че за тях има запазен сектор на балкон 2 и няма опасност да пропуснат събитието.

More from View Sofia

More Лица