Следва

Млечно мариновано пиле по рецепта на Chef Петров

Месечен ХОРОСКОП - ЮНИ 2014

През юни нашите погледи ще са насочени главно към личните и семейни проблеми. За мнозина политиката ще отиде на втори план...

Astro преди 9 години

През юни нашите погледи ще са насочени главно към личните и семейни проблеми. За мнозина политиката ще отиде на втори план. Венера ще бъде любвеобилна и ще има хармонично влияние върху всички нас. Тя ще съживи области като изкуство, музика, забавления. Някои ще поискат повече комфорт и дори лукс. Този месец ще вдъхнови творческите натури и ще им предостави нови творчески идеи. А останалите ще търсят физически комфорт и удовлетворение на своите лични физически интереси. Този месец ще се окаже подходящ за сватби, годежи и романтични отношения. Чувствеността ще се увеличи. Събиранията и празниците ще бъдат по-приятни и задушевни. Юни месец е благоприятен за партньорството и създаването на нови връзки, както и за решаване на финансови проблеми.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако все още нищо не си планирал за месец юни, време е да се замислиш за това. Липсата на събития и впечатления може да доведе до вътрешни промени, които няма да ти харесат. Началото на лятото е добър момент за придобиване на нови знания, добре е да насочиш вниманието си към нещо ново, все още неизучено.
Ако мечтаеш да се запознаеш с нов интересен човек, не се отказвай от бизнес пътувания и командировки - през юни това е най-доброто време за началото на романтична връзка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През юни не се стреми да решиш всички проблеми наведнъж, старай се да действаш с постоянство и последователност. Да превключваш от един проблем на друг няма да е лесно, така че не бързай с взимането на решения и се вслушвай в съветите на другите, тяхното мнение може да те въодушеви.

За теб този месец може да стане време за раздяла. Може да поискаш да сложиш бързо край на връзка, която се е изчерпала вече, но вторият човек ще се противопоставя на това. Позволи му да действа по свое усмотрение, така раздялата ще стане по-малко болезнена.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За теб юни ще бъде успешен месец за реализация на всички твои потенциални възможности. Всяка поставена цел ще се окаже постижима, но ще се наложи да положиш доста усилия. Обърни внимание на предупрежденията, които ти изпраща съдбата, те не трябва да бъдат пренебрегвани.

Отношенията, които започнеш през юни ще бъде дълготрайни и здрави. Ако се съмняваш в нововъзникващите чувства, хороскопът те съветва да не пришпорваш събитията и да си дадеш време да помислиш.

РАК 22.06 – 23.07

През юни ще ти бъде много трудно да се надигнеш от дивана и да пристъпиш към реални действия. Изкушението да поседиш и да поразсъждаваш, ще бъде толкова голямо, че всички глобални планове и замисли ще останат само в мечтите ти, а привидната дейност ще те умори до толкова, че ще се замислиш за почивка.

Хороскопът за юни те съветва не само да си припомниш миналото, но и да се потопиш изцяло в него. Искаш ли да върнеш стари чувства? Възпроизведи първата среща или се разходи из старите романтични местенца.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През юни ще си подложен на изпитание. Колегите в работата, началниците и околните хора ще се вълнуват от всичко, което знаеш и умееш да правиш. В стресова ситуация, най-важното е да запазиш самообладание, до голяма степен всичко ще зависи от твоята увереност в собствените сили.

Продължителността на отношенията, които ще започнеш през юни, ще зависи изцяло от теб. Хороскопът те съветва да не се отнасяш към новото приятелство прекалено сериозно, има вероятност да се запознаеш със забавен, но непостоянен човек.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Хороскопът за юни препоръчва да се доверяваш само на очите си и интуицията си. За да постигнеш желаните резултати трябва да действаш бързо и решително. Пропуснатите възможности може да доведат до големи неприятности.

През юни трябва да отделяш повече време на децата и семейството. Опитай се да не загубиш тяхното доверие и изпълнявай всички свои обещания, в противен случай близките ти ще бъдат разочаровани и огорчени.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хороскопът за юни те съветва да проявиш настойчивост и да не позволяваш на околните да ти се качват на главата.
Отстъпчивостта ще създаде неудобна ситуация не само за теб, но и за тези, на които се опитваш да угодиш. Възможно е именно теб да обвинят за своя неуспех.

През юни ще се наложи да играеш ролята на душеприказчик. Любимият ти човек ще се нуждае от психологическа подкрепа и мъдри съвети. Ако връзката ти е в самото начало, не трябва да забравяш, че в първите дни на новото си запознанство трябва да покажеш най-добрите си страни.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Юни ще бъде труден месец за теб. Опитите ти да вървиш по ”утъпкани пътеки” няма да завършат така, както си очаквал и в постигането на желаното, най-вероятно ще се провалиш. Скорпионите, които се решат на отчаяни действия, по-добре да не поглеждат назад, пътят за отстъпление ще бъде отрязан.

В личните отношения ще се превърнеш в истински цербер, охраняващ територията си и своите близки. Възможно е всичко да те раздразни от коси погледи до леки докосвания. Хороскопът за юни те съветва да се стараеш да се контролираш и да не изразяваш недоволството си в компанията на непознати.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Очакват те срещи с хора, които ще оставят незаличима следа в твоя живот и в паметта ти. Най-вероятно, новите хора няма да се задържат за дълго в живота ти, но полученият опит от общуването с тях ще бъде безценен за теб. Хороскопът за юни те съветва да бъдеш по-търпелив, дори натрапчивите познати може да се окажат полезни в последствие.

В личния живот през юни ще те привличат силните усещания и приключенията. Любовните романи ще бъдат бурни, но краткотрайни, новият човек ще бъде интересен за теб, само докато те изненадва с неща, които подхранват любопитството ти.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През юни ще се сблъскаш с клюки, слухове, скандали и техните последици. Може случайно да станеш свидетел на разговор, касаещ личния ти живот или да попаднеш в неприятна работна ситуация. Хороскопът за юни те съветва да не влизаш в открит конфликт с хора интриганти и да се опитваш да извличаш от подобни ситуации най-доброто за себе си.

Изяснявай отношенията си с партньора, колкото се може по-тихо и спокойно. Бурните емоции може да изплашат не само малките деца, но и по-възрастните роднини.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Преди да влезеш в спор или дебат, трябва внимателно да прецениш своите действия и думите, които ще използваш, в противен случай острите ти нападки може да бъдат използвани срещу теб. Но пък личните симпатии през юни ще бъдат от голямо значение за теб и ще можеш да простиш и най-сериозните грешки на всеки приятен за теб човек.
Не се притеснявай да показваш емоциите си през юни, дори когато се целуваш на улицата. Любимият човек може да бъде по-резервиран, но топлите думи и нежните докосвания ще разтопят леда и ще върнат отношенията към първоначалната им дълбочина и страст.

РИБИ 20.02

През юни хороскопът те съветва адекватно да преценяваш силите си и разумно да подхождаш към избора на цели. Възможно е прекалено светлите перспективи да се окажат непостижими и да изискват доста големи жертви от твоя страна. Настъпва добро време за реализация на творчески идеи, дори това да е работа над малка рисунка или дребен предмет на изкуството, израз на твоя „Аз”.

В личните отношения през юни по-добре да действаш предпазливо и тихо да плуваш по течението. Прекомерната активност ще доведе до раздразнение и неочаквани последици.
 

More Astro