Следва

През седмицата ще видим Още...

Бербатов награждава "Успелите деца на България" в "Шоуто на Слави"

Бербатов награждава "Успелите деца на България" в "Шоуто на Слави"

People of art преди 9 години

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов за първи път ще връчи награди за "Успелите деца на България" на церемония в телевизионен формат.

Шестото издание на годишните награди на фондация "Димитър Бербатов" ще е по-различно от предишните 5 - ще могат да го видят зрителите на bTV в специално издание на "Шоуто на Слави".

Предаването ще е с различен начален час - стартира точно в 20 ч. И ще е с по-голяма продължителност от стандартното. Едновременно в ролята на домакин и гост е самият Димитър Бербатов. Макар и да говори по някои от актуалните около него теми, голаджията на "Монако" отново поддържа линията, че по време на церемонията големите звезди са младите български таланти.

Фондация "Димитър Бербатов" връчва статуетки и стипендии на отличилите се в областите "Изкуства", "Наука" и "Спорт" в три различни възрастови групи през 2013 г.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра