Следва

Серина Уилямс в леопардов бански на сватба на непознати

Обичта на известните: Хю Джакмън и неговата по-голяма любов

Звездата от фантастичната поредица X-man Хю Джакмън вече 18 години е женен за...

People of art преди 9 години

Звездата от фантастичната поредица X-man Хю Джакмън вече 18 години е женен за своята голяма любов - актрисата Дебора-Лий Фернес, която е по-възрастна от него с 13 години.

«Когато почти едва запознали се, се оженихме, това беше осъзната стъпка и от двете страни. Независимо от разликата във възрастта - Деб ме води с 13 години, която смущава мнозина, аз нямам проблем. Ние действително сме един за друг. Двамата имаме някаква невероятна физическа и духовна връзка, която или я има в двойката, или я няма», — споделя в скорошно интервю Джакмън.

По думите на Хю, за да се съхранят чувствата, които са накарали двама души да се свържат в брак, е нужно взаимно уважение, желание да се работи над отношенията, както и редовно да се обръща внимание на другия: да прекарвате време само двамата, без работа, ангажименти, деца и близки. «Какво още мога да кажа? Точно така живеем двамата с Деб. И сме много щастливи», — заключава актьорът.



Джакмън и Фернес се запознават през 1994 година на снимките на австралийския сериал «Корели», в който 39-годишната Дебора-Лий играе ролята на затворнически психолог, а 26-годишният Хю — неин пациент. На 11 април 1996 година ставата мъж и жена. През май 2000 година двойката осиновява момче - Оскар Максимилиан, а през 2005 година — момиче Ава Елиът.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра