Следва

Потвърдено: Ума Търман и Куентин Тарантино са гаджета!

TIESTO – тази събота на летище София

Дни преди да издаде петия си поред албум „А Тоwn Called Paradise” TIESTO ще представи на българските си фенове специално шоу под открито небе...

Music преди 9 години

Хитовият дижей TIESTO ще се завърне в София след броени дни. Шоуто му е на 7 юни, събота, в парка до Терминал 2 на летище София. Партито ще продължи близо 7 часа, като зад пулта преди появата на артиста, ще се качат резидентите на YALTA CLUB – STEFAN POPOV & RUNO. Екипът на TIESTO ще пристигне ден по-рано в София, за да нанесе последни щрихи по организацията на събитието. TIESTO обещава незабравима нощ под звездите с едни от най-силните му тракове, които синтезират творчеството му досега и представят настоящето и бъдещето виждане на артиста за развитието на музиката.

Точно 10 дни след шоуто в София, TIESTO ще издаде петия си поред албум А Тоwn Called Paradise. „Новият ми албум има две страни“, заявява той. „Винаги съм се стремил да бъда иноватор и това си личи в половината албум. Останалата половина от мен винаги се стреми да удовлетвори публиката. Обичам да задоволявам желанията й. Този албум отразява 20-годишното ми търсене и преживявания на сцената. Това е моят звук. Разбира се това е денс музика, но и мелодична. Тези песни ще ви накарат да се усмихнете, да танцувате и да излезете навън. А Тоwn Called Paradise е всичко това, което един албум на TIESTO трябва да бъде.“

Безспорнo хитовия трак “Тraffic”, който го изcтреля на върха, колаборациите с артисти от ранга на Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado и ремикси на световно известни парчета като “Sweet Nothing ft. Florence Welch“, са само началото. Звездата на TIESTO продължава да грее още по-ярко. След два супер силни трака – Red Lights и Wasted ft. Matthew Koma - българските фенове ще бъдат едни от първите, които ще чуят и още парчета от новия албум на TIESTO.

Номинация Грами, множество MTV награди, 3 пъти диджей номер едно в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004-а и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо – това е малка част от постиженията, с които може да се похвали TIESTO. Първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000 човека, сега пристига и остава на летище София за грандиозно парти и над 3-часов сет, нещо което прави само на специални локации и единични събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, TIESTO ще представи най-доброто, на което е способен.

Билети за събитието на цена от 50 лв. и VIP пропуски от 80 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

More from View Sofia

More Music