Следва

Втора Jason Wu за Lancôme. И Дария Вербови като лицето на новата грим колекция

Beauty report - Флумастер на устните

Флумастерът всъщност е червило. С точно този ефект върху устните като цветното мастило върху книжката за...

Beauty News преди 9 години

Флумастерът всъщност е червило. С точно този ефект върху устните като цветното мастило върху книжката за оцветяване. До скоро отличителен знак на поп принцесите, обичащи вниманието - РианаКейти Пери, напоследък „флумастерните” тонове като изумрудено, небесносиньо, виолетово и черно дори започват да се появяват и на червения килим. Там например видяхме супер модела Джоан Смолс със синьо червило по време на гранд бала Met Gala 2014 през март. И жълто може. Гримьорите на Дженифър Лопес избират лимоненото за снимки за един от последните й видеоклипове, като им хрумва, че могат да го превърнат в чудесен летен цвят за устните.

Авангардната палитра първоначално стряска с ефект, но после те съгласява, че е готино, смело, различно. И секси точно защото е неочаквано.

Пробва ни се, но с по-приемливи цветове. Като тъмнолилавото например. Очертаваме хубаво с молив контура на устните, а после пълним с цвят. Разбира се, тъмните и наситени нюанси са си чисто вечерни, в горещ летен ден предпочитаме розов или оранжев флумастер.


Риана


Джоан Смолс


Риана


Лорд


Кейша


Лейди Гага


Коко Роша
 

More Beauty News