Следва

Доведете ми лятото...

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Колкото готино е момичето, толкова неподходяща е...

All fashion преди 9 години

Колкото готино е момичето,

Толкова неподходяща е роклята. Ел Фанинг носи рокля на Elie Saab по време на премиерата на бъдещия култов филм Maleficent миналата седмица в El Capitan Theatre, Холивуд. Одаянието е от новата супер богато орнаментирана колекция на дизайнера, която очертава едно доста тежко и задушно лято на червения килим през следващия сезон.



Под богата мънистена бродерия и голи рамене в стил Принцеса Даяна, Фанинг или е свое младолико алтерего от далечното бъдеще, или толкова се е увлякла от играта си в продукцията, че просто е забравила младежката си възраст.



Секси тела



Объркани от нискобюджетен стайлнг. Или поне така изглежда: Жизел Бюндхен и съвременното чудо на бразилския футбол Наймар се сблъскват с кофти избор на стилиста. А кой е той, дори Google не знае. Зад обектива всичко от себе си дава Марио Тестино, а фотосесията е за корицата на бразилския Vogue. Това е начинът изданието да демонстрира патриотичното чувство и гордостта от домакинството на Бразилия за предстоящото Световно първенство – бразилски супермодел до бразилски суперфутболист. И не че артикулите, които Бюндхен и Наймар носят, са евтини, ами вкусът при избора им е, меко казано, несъстоятелен.

За загубата на ценностна система



Ще ни разкажат привържениците на лейбъла Philosophy след напускането на Натали Ратабеси. Млада, току-що завършила престижния Central Saint Martins, Ратабеси може да се похвали и че е първият дизайнер на лейбъла, назначен лично от и последвал култовата Алберта Ферети. Дотук обаче с добрите новини: Натали е отстранена от длъжността, защото холдингът, държащ Philosophy, не е доволен от робатата на Ратабеси от последните три сезона.

Versacе се вози в метрото





В компанията на Марая Кери. След напускането на благотворителното събитие Fresh Air Fund Event в Ню Йорк, Марая спонтанно решава да си припомни времената, в които все още не й се е налагало да се движи в компанията на огромни телохранители. Сантименталност, достойна за класацията ни „Петте ДА”. САМО ЧЕ. Роклята е не сън, а кошмар в лятна нощ – деколте, което от секси преминава във владенията на лошия вкус и цепка почти до ханша, която въобще не отива на фигурата на Марая към настоящия момент. Марая, просто смени и роклята, и вкуса си!



Кейти Пери показва подмишници





На кориците на всичките 62 издания на Cosmopolitan по света. Няколко различни и еднакво обезпокоителни варианта на Кейти са заснети от британския фотограф Мат Джоунс, а ние не преставаме да си мислим колко готина би била горско зелената коса на Пери, ако стайлингът не беше толкова пресилено сценичен. Единственото, което ни допада, е роклята с десен Cheerios на Jeremy Scott, а лошото съчетание на пайети във всички цветове на дъгата на всичкото отгоре ни показва и подмишниците на Кейти. Добро решение за моментите, когато тя се разгорещява в изпълненията си, но само на теория.

Виж всички снимки тук>>>

More All fashion