Следва

12 актуални знаменитости, подходящи за винтидж реклами

Клоуи Кардашиян и Френч Монтана признаха за връзката си

Само половин година след като подаде молба за развод с баскетболиста Ламар Одъм, тя вече е в обятията на друг и не го крие от никой...

People of art преди 9 години

Клоуи Кардашиян, сестра на Ким Кардашиян, направи голяма стъпка в личния си живот този уикенд.

Само половин година след като подаде молба за развод с баскетболиста Ламар Одъм, тя вече е в обятията на друг и не го крие от никой. Риалити звездата публикува в своя Instagram профил снимка с рапъра French Montana, на която той държи пистолет, а тя пие от бутилка шампанско и това, след като двамата не са се отлепяли един от друг повече от седмица, а именно от сватбата на Ким и Кание.

Нещата между двете звезди определено се разгорещяват. Новоизлюпената двойка била забелязана по улиците на Ню Йорк, а след това в бижутерския багазин Rafaello & Company.

Собственикът на бутикът признал, че двамата си купили едни и същи часовници от 18 - каратово розово злато и диаманти и дори след това споделил снимка с двамата с текст: "Най-новата гореща двойка дойде да види най-доброто в града."



Иначе по-малката сестра на Ким Кардашиян се ожени за баскетболиста Ламар Одъм през септември 2009 година след вихрен романс. Сватбата им бе показана на живо в риалити шоу с участието на сестрите Кардашиян.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра