Следва

Лилия Маравиля и Михаил Билалов се оплитат в сложни "Връзки"

Сериалът „Демоните на Да Винчи“ с нов, трети сезон

Третият сезон на историческия фентъзи сериал „Демоните на Да Винчи“ бe одобрен. Сериалът създаден от Дейвид С. Гойър и продуциран от Adjacent Productions проследява „неразказаната” история на най-великия гений в света Леонардо да Винчи по време на бурната му младост в ренесансова Флоренция...

Events преди 9 години

Третият сезон на историческия фентъзи сериал „Демоните на Да Винчи“ бe одобрен. Сериалът създаден от Дейвид С. Гойър и продуциран от Adjacent Productions проследява „неразказаната” история на най-великия гений в света Леонардо да Винчи по време на бурната му младост в ренесансова Флоренция.

Към екипа на „Демоните на Да Винчи“ се присъединява сценаристът на „Досиетата X“ Джон Шибън, като изпълнителен продуцент и шоурънър. Шибън е писал сценариите на повече от 20 епизода на „Досиетата X”, за които е номиниран за награда „Еми“. „В обувките на Сатаната“, „Залез“ и „Ад на колела“ са други продукции, в които е взимал участие, като сценарист, консултиращ продуцент, автор и/или режисиор.

„Развълнувани сме да продължим приключенията на Леонардо да Винчи с трети сезон на „Демоните на Да Винчи”, особено след като Джон Шибън се присъединява към екипа като изпълнителен продуцент и шойрънър – коментира Карми Злотник, управляващ директор на Starz. – Версията на Дейвид Гойър за младостта на Да Винчи продължава да забавлява феновете. Ще ви отведем по-надълбоко в света на „Демоните на Да Винчи”, където останаха много неразказани истории.”



В „Демоните на Да Винчи” участва Том Райли („Монро”, „Доктор Ху”) в главната роля. В сериала му партнират Лора Хадък („The Inbetweeners Movie”, „Пазители на галактиката”), която играе прочутата красавица Лукреция Донати; Елиът Коуън („Лутър”), който е в ролята на суровия градоначалник на Флоренция, Лоренцо ди Медичи; Лара Пулвър („На ръба на утрешния ден”, „Шерлок”), която играе съпругата на Лоренцо Клариче Орсини; и Блейк Ритсън („Серена”, „Upstairs Downstairs”) в ролята на безскрупулния и коварен граф Джироламо Риарио, племенник на папа Сикст IV.

Извън САЩ, „Демоните на Да Винчи“ се разпространява от BBC Worldwide в партньорство с FOX International Channels (FIC), който излъчва продукцията в 125 страни в Латинска Америка, Европа, Азия, Близкия изток и Африка.
 

Още от днес (3 юни 2014): 

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Помощ: Как да се отървем от захарта в седем стъпки. Или сбогом, сладък живот!

Кейти Пери показва подмишници

Жълт бутон: Алекс Раева: Сватбата ни с Дончо ще е в чужбина

Петте неща, които НЕ харесахме в _модата през изминалата седмица

Second Chance Shop или да дадем втори живот на дрехите си

И още...

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?