Следва

КОЛЕКЦИЯТА. НОВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ 2012-2013

Лилия Маравиля и Михаил Билалов се оплитат в сложни "Връзки"

Новият праймтайм сериал на TV7 е духовит разказ за отношенията в едно модерно семейство...

Events преди 9 години

През септември в ефира на TV7 стартира първата модерна градска комедия с елементи на драма, правена в България – "Връзки". Зад проекта стои режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов. В поредицата ще участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов и Яна Маринова. Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Николай Ишков, Лорина Камбурова и Алек Алексиев. Екипът на продукцията обещава още звезди, които ще се появят в каста. Първият сезон е от 12 епизода. Продуценти на „Връзки“ е новата продуцентска къща Emo Vision и TV 7. Стартът на снимките вече беше даден в луксозен жилищен комплекс в столичния квартал Бояна.

„Връзки“ разказва за съвременните връзки и отношения в семейството и извън него, вечното желание на всеки да търси любов и различния начин, по който днес я получава. Сериалът проследява интимния живот на известна архитектка с безупречна репутация (Мика, 43 г.), нейния съпруг – бивш патоанатом и настоящ брачен консултант (Тони, 48 г.) и тяхното „идеално“ семейство. Многобройните му членове се оплитат в сложни връзки и отношения, които с времето прибавят все повече мръсни тайни и срамни петна в биографията на „перфектната“ фамилия. Единството й е сериозно застрашено. Мика е известна със своята консеравтивна природа. Съпругът й Тони гледа на света повече от лежерно. Но в очите на приятелите им двамата са перфектната семейна двойка. Всичко се променя, когато архитектката открива, че мъжът й, брачният консултант, има извънбрачна връзка. Мика е в истински шок, но решава да не открива картите си. Тя е принудена да промени „задръстения“ си мироглед за брака и секса. Ще успеят ли архитектката и брачният консултант да останат заедно или ще се поддадат на изкушенията, които ги дебнат „отвън“?

„Връзки“ засяга темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, очуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

Очаквайте сериала „Връзки“ от есента по TV 7.

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.