Следва

Ирен Кривошиева се омъжи за шести път

Риана - голата кралица на наградите CFDA, юни 2014

Тя е гола, да. Или хайде, почти. И най-хубавото, освен дупето, е, че...

People of art преди 9 години

Тя е гола, да. Или хайде, почти. И най-хубавото, освен дупето, е, че тя, Риана, просто може да си го позволи. Да отидеш облечен дотолкова предизвикателно, докато си получаваш наградата от Американския моден съвет за модна икона на годината, е на практика задължително, но надали щахме да го знаем с положителност, ако тази смела и наистина адски хубава жена не го беше решила.

Никакъв простор за въображението - прозрачна рокля от блестяща тъкан, отдолу - Риана и чифт гащи. От материата на роклята - ръкавици до над лакътя и тюрбан. Златен сандал Маноло Бланик, малко бижута. Нямаше да е същото без срамежливо преметната някъде под пъпа бяла лисица. Кой, освен певицата, се подписва под този умопомрачителен ансамбъл? Автор на одеянието на Риана, създадено специално за церемонията, е дизайнерът Адам Селмън. Прозрачната рокля е украсена с 216 000 кристала Swarovski.



Освен на нас, фантастично нахалния и изящен същевременно тоалет се харесва достатъчно и на други хора от гилдията. Дизайнерът Зак Позън например напълно подкрепя певицата в модните й експерименти:

Тя не се бои да рискува, върви по собствен път и добре знае какво й харесва.

Зак си спомня и времената, в които току що са се запознали с Ри:

Тогава тя беше съвсем нова в света на модата. Но имаше свое виждане, юношеско очарование и увереност. Всички предпоставки, за да стане суперзвезда, бяха накуп при нея - амбиция, сила, но, в същото време, ранимост.



В бледно прозрачната си дреха Риана изглежда всичко друго, но не и ранима. Но в това именно е големия майсторлък - да не ти личи, което не трябва, дори когато си гол.



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра