Следва

Последната роля на Анджелина Джоли ще е на Клеопатра

Ирен Кривошиева се омъжи за шести път

Ирен Кривошиева се омъжи за шести път

People of art преди 9 години

Истинска отличничка се оказа Ирен Кривошиева.

Актрисата, която има вече 5 брака зад гърба си и син от актьора Стефан Данаилов, сключи брак с новата си любов – Николай Николов. С фотографа и оператор тя има връзка от две години и още преди месеци двамата обявиха намеренията си да станат съпрузи. Миналата седмица те най-сетне се решили на важната крачка, като гражданският брак сключили в делничен ден, а църковният в неделя в столична църква. Тъй като и двамата са много вярващи, именно обричането пред Бога било специалната част от церемонията, която извършили в тесен семеен кръг.



Кума на актрисата била близката й приятелка и колежка Ваня Цветкова, с която поддържат отношения през годините по време на прехода, в които и двете живеят зад Океана.

„С Николай отдавна бяхме обявили, че ще се оженим, защото това е най-естественото, когато някой обича. За нас беше важна църковната церемония и я направихме в храм, който избра Николай. Радвам се, че бяхме само близки приятели и не ни атакуваха медиите. Това е щастливо лично събитие и моля да не се правят опити да бъде опорочено със злоба”, заяви пред „ПИК” булката Ирен Кривошиева.

Тя съобщи още, че синът и Владо Данаилов не си е дошъл от САЩ за сватбата, но е бил с нея и пастрока си духом.

"Ваня ми бе кума, за което я бях поканила още преди време и се радвам, че прие. Избрах кремава рокля и не сме правили голямо тържество. Сега нямаме и време за меден месец, но през лятото ще намерим", добави още щастливата булка.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра