Следва

Концертът на Асаф Авидан се отменя

Последната роля на Анджелина Джоли ще е на Клеопатра

След тази роля ще се съсредоточи върху хуманитарната си работа и режисурата...

People of art преди 9 години

Анджелина Джоли, която ще изиграе Клеопатра в нова адаптация за живота на египетската владетелка, намекна, че това може да е последната й филмова роля.

С думите си актрисата потвърди слуховете, че ще се включи в екипа на филма, но пред Би Би Си намекна, че след тази роля ще се съсредоточи върху хуманитарната си работа и режисурата. Тя изрази възхищението си към сценариста на лентата Ерик Рот, когото нарече "скъп приятел и брилянтен писател".





Със сигурност ролята е подобаваща за последна в живота на известната актриса. Тя ще бъде и предизвикателство, тъй като владетелката на Древен Египет е била изигравана от покойната Елизабет Тейлър в класическия филм от 1963 г..



Филмът, в който видяхме за последно Анджелина е лентата на Дисни „Господарка на злото" (Maleficent), в който тя прави блестяща роля като емблематичната злодейка от "Спящата красавица" Злодеида.

Филмът оглави боксофисите, като през дебютния си уикенд на екран спечели впечатляващите 70 милиона долара. В центъра на приключенската фентъзи история е Злодеида - красива и невинна млада жена, станала жертва на безмилостно предателство, което превръща сърцето й в камък. Решена да отмъсти и да защити народа си, тя започва епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора.



Интересен факт е, че Анджелина Джоли играе във филма заедно с едно от децата си - дъщеря си Вивиан. Тя е в ролята на малката принцеса Аврора и напомня на ангел с бялата си рокля, докато следва майка си, която носи злодейски рога.

В свое интервю актрисата разказва, че се е наложило да играе заедно с нея, защото тя била единственото дете, което не се е страхувало от злодейските й одежди.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра