Следва

Аманда Сейфрид, Виктория Бекъм и още 5 звезди, които не са имали перфектни усмивки

Новите колекции: Gucci, Resort 2015

70-те е отправната точка в междусезонната колекция на Фрида Джанини, която, като истинска италианска жена...

All fashion преди 9 години

70-те е отправната точка в междусезонната колекция на Фрида Джанини, която, като истинска италианска жена, родена и израснала в Рим, най-добре разбира и предава стила Гучи в своята работа, отново много добре свършена.

Пастелен е тонът, сладоледен на моменти, но няма нищо сладко, нито дори романтично в изпипаните модели Круиз 2015. По-скоро бизнес, но с примеси на елементи, припознавани като небрежни класики, имаме предвид денима и по-конкретно денимените якета, както и коженият панталон, които откриваме между безупречните съчетания от поли трапец с пуловери и прекрасно скроени сака, фантастични рокли и панталони все в стилистиката на 70-те.

Флорални принтове и такива мотиви, пришити върху дрехите, слагат печата Gucci на тази колекция с иконичното за бранда цвете (Flora), което е и име на култовия аромат на модната къща.

Графично изрисувани от канадския артист Крис Найт, принтовете с цветята емблема са върху роклите, панталоните, широки и предълги, полите от деним, като декорация, бермудите, които създават лятно настроение. Изобщо безупречна resort колекция от първото копче до последния шев. Същото се отнася и за аксесоарите в нея, все пак става дума за Gucci!




 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.