Следва

Аманда Сейфрид, Виктория Бекъм и още 5 звезди, които не са имали перфектни усмивки

Новите колекции: Gucci, Resort 2015

70-те е отправната точка в междусезонната колекция на Фрида Джанини, която, като истинска италианска жена...

All fashion преди 9 години

70-те е отправната точка в междусезонната колекция на Фрида Джанини, която, като истинска италианска жена, родена и израснала в Рим, най-добре разбира и предава стила Гучи в своята работа, отново много добре свършена.

Пастелен е тонът, сладоледен на моменти, но няма нищо сладко, нито дори романтично в изпипаните модели Круиз 2015. По-скоро бизнес, но с примеси на елементи, припознавани като небрежни класики, имаме предвид денима и по-конкретно денимените якета, както и коженият панталон, които откриваме между безупречните съчетания от поли трапец с пуловери и прекрасно скроени сака, фантастични рокли и панталони все в стилистиката на 70-те.

Флорални принтове и такива мотиви, пришити върху дрехите, слагат печата Gucci на тази колекция с иконичното за бранда цвете (Flora), което е и име на култовия аромат на модната къща.

Графично изрисувани от канадския артист Крис Найт, принтовете с цветята емблема са върху роклите, панталоните, широки и предълги, полите от деним, като декорация, бермудите, които създават лятно настроение. Изобщо безупречна resort колекция от първото копче до последния шев. Същото се отнася и за аксесоарите в нея, все пак става дума за Gucci!




 

More All fashion