Следва

Back 2 the 90's! Кой какво си взе от това десетилетие и кой е късметлията, който спечели покана за партито "Обичам 90-те"

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Дафна

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или...

All About Life преди 9 години

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или поне България, за едно-едничко, най-много две потапяния в хладното море, са ни присъщи и напълно приемливи странности, оправдани от лятото и необходимостта му да е толкова неприлично - босо, спонтанно, разголено, мокро.

Такъв е и нашият сценарий за един уикенд, малко по-дълъг от обичайния, например от петък следобед до обедно време в понеделник, предварително планиран или решен в последния момент, който да ни разсее от всичко сериозно, да ни презареди за новата седмица, да даде тон на жадувания ваканционен сезон.

В един куфар, не какъв да е, а красив, червен, секси и надежден, с името Samsonite, пет от нас, редакторите на ViewSofia, събрахa най-необходимото и няколко неща за разкош, напълно в стила на кратката ни, но пълноценна лятна почивка.

Кой какво сложи в своя Samsonite ще покажем в пет поредни дни. 

Дафна

Не слагам нищо друго в багажа си, преди да запълня виталното пространство с буквално голям наръч от четки и цветни моливи. На път съм за свидния ми Балчик, където ще се детоксицирам от напрежението около дипломирането ми, специалност Мода в НХА, а оттам – към Южното Черноморие. В куфара ми за такова пътешествие има широки копринени ризи, които обожавам, и цветните шалчета, както и новата ми любима плажна кърпа. И към всичко това добавям вълнуващ аромат на круша с моя любим Somersby вкус. 








 


Кърпа за плаж, H&M
Парфюм, Elie Saab
Бюстие с принт на ананаси, ViewSofia Shop
Зелен бански с къдри, H&M
Оранжева риза от естествена коприна, ViewSofia Shop
Риза в цвят екрю от естествена коприна, Soap, ViewSofia Shop
Риза с десен на леко райе, ViewSofia Shop
Подхранващо масло за коса, Bumble & Bumble
Пудра за поддръжка на косата, Bumble & Bumble
Скицник
Моливи и бои
Книгата - "Животът ми като мъж" на Филип Рот, издателство Colibri
 
Още от поредицата: 
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория
Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Елена
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 2 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.