Следва

Кой е късметлията, който ще отиде на концерта на Chambao?

Големият финал на Dancing Stars 2014

Големият, дългоочакван финал в Dancing Stars е тази вечер – от 20.00 часа само по Нова. Албена Денкова или Михаела Филева – въпросът е коя от двете ще заслужи титлата Кралица на Dancing Stars 2014...

Events преди 9 години

Големият, дългоочакван финал в Dancing Stars е тази вечер – от 20.00 часа само по Нова. Албена Денкова или Михаела Филева – въпросът е коя от двете ще заслужи титлата Кралица на Dancing Stars 2014. А отговора ще дадат зарителите, които ще решат кой да бъде големият победител. Двете ще представят по два танца – нова хореография и любимият им танц.



За да подкрепят двете финалистки, днес ще чуем Рут Колева и ще видим шампионите от миналата година Ангел и Дорина, които са подготвили специална изненада за всички зрители. Ексклузивно днес на сцената на Dancing Stars финалистките ще получат поздрав и подкрепа и от невероятната испанска фламенко-чил група Chambao.



Отпадналите двойки се събраха днес и се включиха на живо в „На кафе”, където гостуваше бронзовият медалист Дарин, заедно с партньорката му Ани. Александра Жекова издаде, че ще гласува за нейния идол – Албена Денкова. Милко Калайджиев защити Михаела, като към него се присъедини и бате Енчо.

А каква изненада са ни подготвили отпадналите двойки, кой е техният фаворит и коя двойка ще бъде Крал и Кралица на Dancing Stars – довечера от 20.00 часа по Нова.

Още от днес (5 юни 2014):

Помощ: Какво да направим ако агресията Му е в повече?

Лупита на плажа! Нионго изумителна на Хавайските острови

Слънцето, мой приятел! Специална поредица по въпросите за слънцезащатата на View Sofia & BIODERMA. Въпрос #2

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?