Следва

Малко съблечена и много красива - Кирстен Дънст за Madame Figaro

Искра Ангелова разкрива, че е бременна на сцената на Младежкия театър

Искра Ангелова разкрива, че е бременна на сцената на Младежкия театър...

People of art преди 9 години

На едно от последните представления на "Красиви тела" в Младежкия театър Нети, Стефания Колева, Нона Йотова и Силвия Лулчева играят особено развълнувани. Някои дори са разплакани от радост. Причината е, че колежката им Искра Ангелова, чиято героиня в представлението е бременна, им показва корема си на сцената. Но той не е дунапренов, както винаги досега, а истински, разказват колегите от 24 часа.

Оказва, се, че актрисата и водеща на БНТ е в напреднала бременност, която успешно е скрила от всички. Не само от публиката в театъра и от близките си приятелки, а и от зрителите на държавната телевизия. Журналистката е поне в седмия месец, но все още води вечерното си токшоу "Нощни птици", което се излъчва всяка неделя от 22,30 ч в ефира на БНТ. Спокойните разговори за култура и обществен живот, които Ангелова представя в него и от време на време прекъсва с качествена музика на живо, ще секнат през лятото, тъй като предаването излиза във ваканция до есента. Последният епизод ще е на 6 юли.

Искра Ангелова и съпругът - музикантът Веселин Пиперов, очакват първата си рожба през лято. По този повод актрисите, с които тя си партнира в "Красиви тела", пуснаха забавен кадър във фейсбук, озаглавен "Приятелки в очакване на най-вълнуващото приключение. Искра, благодарим ти". На снимката Нети, Стефания Колева, Силвия Лулчева и 12-годишната дъщеря Елица позират с дунапренови кореми заедно с нея.
Искра Ангелова и Веселин Пиперов се венчаха през лятото на 2012 г. в клуба на Народния театър, а букета хванала актрисата Силвия Лулчева. Гостите на сватбата преди 2 г. били поравно разделени - журналисти от Българската национална телевизия, където работи Искра, и актьори от театъра.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра