Следва

Носителят на Effie „Великият понеделник” се завръща с втори сезон по КиноНова

Станислава Кара се завърна от Лондон, където се срещна с актьорите от лентата "Който оцелее ще разказва"

Преди броени дни независимата филмова репортерка Станислава Кара се завърна от поредното си пътуване до Лондон, където успя да се срещне с актьорите от лентата "Който оцелее ще разказва"...

People of art преди 9 години

Преди броени дни независимата филмова репортерка Станислава Кара се завърна от поредното си пътуване до Лондон, където успя да се срещне с актьорите от лентата "Който оцелее ще разказва" - Чарлийз Терон, Аманда Сейфрийд и Сет Макфарлън в лични разговори, които продължиха и извън предвиденото време.

Станислава предаваше и ексклузивно най-интересното от червения килим на 67-мия филмов фестивал в Кан тази година и имаше лични срещи с мега звездите Никол Кидман и Тим Рот, които представиха филма си "Принцесата на Монако". Лентата предизвика скандал с излизането си, тъй като кралското семейство Грималди от Монако обявиха, че филмът показва майка им и баща им в грешна светлина. Журналистката успя да надникне зад полемиката около филма в разговор и със самия режисьор, както и да представи Грейс Кели през очите на актьорите в епизод от документалната поредица на Георги Тошев "НепознатиТЕ".

Станислава Кара продължава да трупа впечатляващ опит в интервюирането на холивудски знаменитости, представени в няколко документални филми за поредицата "НепознатиТЕ", както и репортажи за предаването "Преди Обед", където тя води своя филмова рубрика. Отразявала е срещите си с Кевин Спейси, Уилям Дефо, Том Харди, Анна Кендрик, Сър Кенет Брана, Ема Томпсън, Том Круз, Кейт Бекинсейл, Марго Роби, Джеймс Макавой и Крис Пайн, както и много продуценти и режисьори. 





Станислава е единствената българска журналистка, срещала се с тези големи имена. Неповторимият й подход и необятните познания за света на киното й помагат да предразположи звездите към по-приятелски разговор като успешно излиза от рамката на стерилното интервюиране и развива трайни отношения с хората, с които се среща. Станислава Кара е автор на книгите "Фалшът е начин на мислене" и "Повикът на щастливата случайност“. И двете книги са художествени творби с приключенска тематика и вече са издадени и на английски език.
 

Още от днес (5 юни 2014):

Помощ: _Какво да направим ако агресията Му е в повече?

Лупита на плажа! Нионго изумителна на Хавайските острови

Слънцето, мой приятел! Специална поредица по въпросите за слънцезащатата на View Sofia & BIODERMA. Въпрос#2

От любов към големия екран: _какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Малко съблечена и много красива - Кирстен Дънст за Madame Figaro

И още...

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра