Носителят на Effie „Великият понеделник” се завръща с втори сезон по КиноНова

„Великият понеделник” – най-демократичната телевизионна кампания, която първа даде властта в ръцете на зрителя, се завръща с нов, още по-велик сезон в ефира на КиноНова...

„Великият понеделник” – най-демократичната телевизионна кампания, която първа даде властта в ръцете на зрителя, се завръща с нов, още по-велик сезон в ефира на КиноНова. От 9-и юни зрителите няма да са само зрители, а ще бъдат истински кино повелители.

На Фейсбук страницата на канала те ще избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч., но и много повече. Вторият сезон на „Великият понеделник” ще предложи на киноманите много нови неща и един истински свят, в който те повеляват. Тази година платформата е изключително интерактивна – тя предлага възможност за дискусии, коментари, както и създаването на истински кино общности. Успоредно с това, зрителите ще могат да качват снимки на тема „Кино” в официалните канали в Twitter и Instagram, а наградите, които очакват всички, включили се в инициативата, са още по-атрактивни и киномански.

Вторият сезон на „Великият понеделник” се завръща броени дни, след като кампанията бе отличена с бронзова награда Effie на тазгодишните Effie Awards, в категорията „Медийна реклама”.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.