Следва

Симеон Сакскобургготски - първият цар със селфи

Носителят на Effie „Великият понеделник” се завръща с втори сезон по КиноНова

„Великият понеделник” – най-демократичната телевизионна кампания, която първа даде властта в ръцете на зрителя, се завръща с нов, още по-велик сезон в ефира на КиноНова...

Events преди 9 години

„Великият понеделник” – най-демократичната телевизионна кампания, която първа даде властта в ръцете на зрителя, се завръща с нов, още по-велик сезон в ефира на КиноНова. От 9-и юни зрителите няма да са само зрители, а ще бъдат истински кино повелители.

На Фейсбук страницата на канала те ще избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч., но и много повече. Вторият сезон на „Великият понеделник” ще предложи на киноманите много нови неща и един истински свят, в който те повеляват. Тази година платформата е изключително интерактивна – тя предлага възможност за дискусии, коментари, както и създаването на истински кино общности. Успоредно с това, зрителите ще могат да качват снимки на тема „Кино” в официалните канали в Twitter и Instagram, а наградите, които очакват всички, включили се в инициативата, са още по-атрактивни и киномански.

Вторият сезон на „Великият понеделник” се завръща броени дни, след като кампанията бе отличена с бронзова награда Effie на тазгодишните Effie Awards, в категорията „Медийна реклама”. Най-голямото признание обаче идва от самите зрители – миналата година близо 50 000 киномана се включиха във „Великият понеделник”, заявявайки категорично желанието си да избират какво да гледат.

Още от днес (5 юни 2014):

Помощ: _Какво да направим ако агресията Му е в повече?

Лупита на плажа! Нионго изумителна на Хавайските острови

Слънцето, мой приятел! Специална поредица по въпросите за слънцезащатата на View Sofia & BIODERMA. Въпрос#2

От любов към големия екран: _какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Малко съблечена и много красива - Кирстен Дънст за Madame Figaro

И още...

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.