Следва

Красивата Лара Стоун за Porter Magazine

Дневниците на редакцията: Риана на мушка заради голотата си, Бийл за Dior Magazine, Готин футбол с Paul Smith, Фарел за Elle UK...

Във Великобритания забраниха частично рекламата на парфюма Rogue с голата Риана: певицата позира по бельо...

All fashion преди 9 години

Джесика Бийл за Dior Magazine

Джесика Бийл е героинята в красивата черно-бяла сесия за шестия брой на Dior Magazine, а приликата, която откриваме между нея и Кристи Търлингтън, докато гледаме кадрите, страшно ни допада.(Чети още>>)

Фарел Уилямс разсърди индианците в сесия за Elle Великобритания




Музикантът и дизайнер Фарел Уилямс е корица на юлския Elle Великобритания, където емблематичната за имиджа му голяма шапка е заменена от украшения на индиански воин... (Чети ОЩЕ>>)

Лагерфелд на съд






Спортният бранд New Balance е подал съдебен иска срещу Карл Лагерфелд, колкото и невероятно да звучи това за някои отявлени фенове на големия дизайнер. Причината... (Чети ОЩЕ>>)

За колекционери! Футболна топка с цветовете на Paul Smith





Колекционерското „бижу” е само в 200 бройки и носи шарките на британския лейбъл, а рекламно лице му е световният шампион по футбол свободен стил и рекордьор на Гинес Джон Фарнуърт... (Чети ОЩЕ>>)
 
Спряха реклама със съблечената Риана





Във Великобритания забраниха частично рекламата на парфюма Rogue с голата Риана: певицата позира по бельо и високи токчета, свенливо скръстила ръце на гърдите си. Визията ще се появява само там и само когато достъпът за деца е ограничен... (Чети ОЩЕ>>)

Лара Стоун - ужасно красива за Porter Magazine



Моделът се снима за последния брой на Porter, списанието под шапката на онлайн бутика Net-a-Porter, в чудесна фотосесия, лятна, разсъблечена, бохемска... (Чети ОЩЕ)
 
Кание Уест си поръча голата Ким Кардашиян





Горката Норт Уест. Не само, че цял живот трябва да носи това глупаво име, заради прищевките на родителите си, но и трябва да расте всеки ден с този портрет на голата си майка.

А той дори е сватбеният подарък от баща й за нея.

Популярният рапър разкри, че е удостоил Ким с нейн портрет по поръчка, изработен от нашумелия лондонски художник Бамби, но не пожела да разкрие каква сума е похарчил за творбата. Слуховете говорят затова, че това е най-скъпо продадената картина на артиста до момента, което предполага, че говорим за седемцифрено число.

По-впечатляващо от цената на картината е само нейното име. Perfect Bitch... Просто ще преглътнем и ще продължим нататък...
 

More All fashion