Симеон Сакскобургготски - първият цар със селфи

Симеон Сакскобургготски - първият цар със селфи

Симеон Сакскобургготски вероятно е първият цар, който има селфи, разкриват колегите от 24 часа.

Идеята е на пиар експерта Максим Бехар. Той беше на вечеря със Сакскобургготски, царица Маргарита, президента основател на Република Сейшели сър Джеймс Манчам и съпругата му лейди Манчам в царския дворец "Врана" в София. Сакскобургготски и Джеймс Манчам се познават от 10 години, а това е втората им среща.

В края , след сесията протоколни снимки, Бехар предлага на царя да си направят селфи на фона на герба на България, точно на входа на двореца. "О, това ще ми е за първи път, трябва да опитам", съгласява се Сакскобургготски.

"Станахте първият цар в световната история, демократично избран за премиер, сега ставате и първият цар със селфи", казва му Бехар, който е почетен консул на Сейшелите в България.

Вчера и една друга снимка се появи във фейсбук. Тя е архивна и на нея се вижда как бъдещата кралица на Испания Летисия прави реверанс на Сакскобургготски.

Коментари: 3

B
budimir metalnikov (2014/06/10 / 23:13)
10.06.2014 КОМЮНИКЕ ОТ СЕКРЕТАРИАТА НА ЦАРСКОТО СЕМЕЙСТВО [В медиите] В началото на месец май 2014 година Н.Ц.В. Княгиня Калина претърпя в гр. Мадрид гинекологична операция. Преди няколко дни, на 8 юни, Княгинята бе приета в болница в гр. Рабат, където лекарите са й наложили стриктен режим на легло, задължителна почивка и абсолютна забрана да пътува. Княгинята изказва безкрайното си разочарование и съжаления, че не може да присъства на организираното на 12 юни под неин патронаж модно ревю-спектакъл на студенти в Двореца Врана, както и за 100 годишнината на Българската федерация по конен спорт, които ангажименти бе приела с огромна радост. Нейно Височество, която от месеци се радваше на идеята да дойде в България, е много тъжна, че със съпруга си г-н Китин Муньос и сина си Симеон-Хасан няма да бъде в София за рождения ден на своя баща. ехааа....личи си че максим бехар работи за симеон..преди няколко дни видях, че му е направил селфи.. много смешно Протокола на най- консервативната институция- монархическата се хюманиюира, сякаш бтв чалга- хяманизма е превзел със взлом техния офис.. пи ара е голямо падение..вижте какво се казва- гинекологична операция..кому е нужно да знае такива подробности..разбира се на жените, които четат женските списания..какво се цели..така показват калина като жена..която има своите човешки проблеми..тя не е тромава монархическа инфанта,а жена, която преживява..аз лично предпочитах този монархически скиталец образ на transcendental wagnerian wanderer, разказвайки ни много за същността на монархическата власт.. (скитника евреин) напълно извън обществения порядък../със собствени институции - например краля няма паспорт- защото той не е поданник на себе си.. както евреина.. не учи в училищата на държавата, така и децата на краля се изучават по специална програма / ..поне някакъв шанс имаше да се покаже,че човека е способен да надделее на социалния ред(колкото и външно и през формата на институция да става това)..така сега трябва да я ухажваме двойно..хем като жена, хем като "княгиня"..
B
budimir metalnikov (2014/06/09 / 07:37)
така става, когато един монарх е оставен на себе си...без кралския протокол краля става обикновен човек ...симеон много повече беше монарх, преди да се докосне до PM мин.предсдт власт. сега е някаква постмодерна инсигния, която е лишена от протоколност, но има пъблик рилейшън съветници..too post-modern..too, post-monarch.. too pot mortem ..накратко пощаджия на посланията на Красивата душа..което е краля без кралското..бира без алкохол..безкофеиново кафе.. преждекомениталия изхожда от една популярна и популистка логика, която е идеално отражение на популизма на програмата на Симеон 2...Монарха по същество няма програма, освен тази, че се е родилМонарх и трябва да се възпроизведе.това е единственото задължение на Краля..И Симеон преди НДСВ се е спрявял добре- 5 деца. И после кажете, че на царицата й е било лесно..но това е то- дълг! аз не съм от тези, които казват -уууу симеон, какъв крадец, какъв комарджия. Обективния анализ показва, че ако България някога е реализирала изцяло европейска програма, това е било през късния социализъм- Идеален европейски етатизъм, силна държавна власт, полиция, армия, индустрия.. втория път, макар и външно все пак ние трябва да признаем,че обективно Симеон продължи именно тази програма..затова и десните сили у нас го ненавиждат- наричат го знаете как" слуга на ДС елита, докаран от комунистите.. ОК..дори и да е така- излиза, че в един и същ момент ДС, комунистите и Европа е искала едно и също..това са тези много редки моменти когато политиката прави така,че вкарва в едно легло доста странни партньори. Но, също обективно, когато днес всички леви са анти европейски нагласени, срещу ЕС, те забравят,че комунизма е европейски проект.. не е азиатски.. има още една странна логика.. Забележете, какво е отличително за ежедневното съзнание..У нас, когато попитате за честен министър председател винаги отговора е "Жан Виденов"..в същото време ние не си даваме сметка, че политиката е място, където наистина влизаш за да се изцашпаш, ако трябва дори и с кръв.. Това е същия ляв сантиментализъм, който като комунист презирам:жан виденов- "честния човечец, който запада свали от власт"..все едно говорим за някой осиротяло дете и го патронайзваме...галим го по главицата, така придърпваме честността към нас, като наше свойство.. чували сте всички:"да аз не съм от БСП, десен съм, но Виденов беше наистина честен човек" не споря въобще за това. и дори да е имал най- благородните държавнически намерения неговата честност е пуста, щом основното за което е там не е да кара влакове, и да го играе "човечен" както цар Борис, а да прави политика. властта е свързана с корупция..но тази корупция не е качество на човека..а на капитализма..на буржоазията..кога в соц страните имаше корупция, когато се обуржоазиха, когато вече имаше достатъчно материални и обществени блага и хода на революцията спря насредата
R
Realist (2014/06/06 / 18:13)
Крадец, лъжец, измамник...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.