Следва

Eвгени Минчев Ексклузивно в "Поверително от NL"

Симеон Сакскобургготски - първият цар със селфи

Симеон Сакскобургготски - първият цар със селфи

People of art преди 9 години

Симеон Сакскобургготски вероятно е първият цар, който има селфи, разкриват колегите от 24 часа.

Идеята е на пиар експерта Максим Бехар. Той беше на вечеря със Сакскобургготски, царица Маргарита, президента основател на Република Сейшели сър Джеймс Манчам и съпругата му лейди Манчам в царския дворец "Врана" в София. Сакскобургготски и Джеймс Манчам се познават от 10 години, а това е втората им среща.

В края , след сесията протоколни снимки, Бехар предлага на царя да си направят селфи на фона на герба на България, точно на входа на двореца. "О, това ще ми е за първи път, трябва да опитам", съгласява се Сакскобургготски.

"Станахте първият цар в световната история, демократично избран за премиер, сега ставате и първият цар със селфи", казва му Бехар, който е почетен консул на Сейшелите в България.

Вчера и една друга снимка се появи във фейсбук. Тя е архивна и на нея се вижда как бъдещата кралица на Испания Летисия прави реверанс на Сакскобургготски.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра