Следва

10-те най-горещи музикални събития, които ни предстоят това лято

Eвгени Минчев Ексклузивно в "Поверително от NL"

„Поверително от NL” отново е на гребена на новинарската вълна и тази седмица ще диктува вестникарските заглавия. Най-горещият телевизионен таблоид ще започва точно в 22:30 в събота само по TV7...

Events преди 9 години

"Поверително от NL” отново е на гребена на новинарската вълна и тази седмица ще диктува вестникарските заглавия. Най-горещият телевизионен таблоид ще започва точно в 22:30 в събота само по TV7.

НА 7-и юни, дни след като отпразнува 51-вия си рожден ден, Евгени Минчев ще извади списъка на личните си разочарования в едно откровено интервю пред Деси Цонева. В черния списък на Лорда на първо място е пластичният хирург д-р Енчев: "След антракта, в нашите отношения, който той сам предизвика, не видях да е постигнал нещо повече“. ПР-ът на богатите и известните, разкрива и истинските причини за дълбокото си огорчение от Поли Генова, Андреа, Алисия, Антония Петрова, Миро, Азис, Мария Илиева и Лили Иванова.

Папарашкият улов на шоуто, в което нито една звездна тайна не остава скрита, и тази седмица е колоритен и разнообразен. Зрителите на "Поверително от NL” ще станат свидетели на най-кратката полицейска проверка, правена някога по улиците на София. Още тази събота ще стане ясно, че хендсфрито не е на почит сред родните футболисти. След Благой Георгиев, и колегата му Димитър Бербатов бе спипан от папараците на Николета Лозанова да шофира докато говори по телефона. Бдителните патрули на КАТ успяха да спрат Бербатов, но санкционираха ли го полицаите след рекордно кратка проверка за 4 секунди? Майката на футболиста на френския Монако, Маргарита Бербатова, също попадна в обективите. Докато синът й тъне в боянски лукс, една от най-известните майки в държавата живее в олющена панелка от социалистически тип и кара скромен спортен автомобил. Какво я отведе в склад за метали в индустриалната зона на родния Благоевград?

Само най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже едно от най-големите имена на поп-фолка Ивана минути след завръщането й от Лондон. С кого се срещна примата на фолка и с какво дъщерята на Ивана се отличава от разглезените отрочета на повечето фолк звезди? Отговорите - тази събота вечер само по TV7.

Папарашката камера не пощади нито една кино и театрална знаменитост и улови всяка подробност от церемонията на раздадените наскоро Аскеер–и. Как политиците Вежди Рашидов и Петър Стоянов смесиха харизма с очарованието на плеядата звезди, които познаваме от екрана и сцената ще стане ясно тази събота в "Поверително от NL”  точно 22:30 часа.



More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?