Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 9 - 15 юни

Вълшебна петък вечер с музиката на Chambao

María del Mar Rodríguez Carnero, или накратко Ламари, е вълшебният глас, кадифеното зрънце, основното ядро...

Music преди 9 години

María del Mar Rodríguez Carnero, или накратко Ламари, е вълшебният глас, кадифеното зрънце, основното ядро, около което се завърта невероятната центробежна сила, изразена в буйни и страстни испански фламенко-чил аут ритми, които андалусийската група Chambao (Чамбао) ни подарява вече 12 години.

И най-големите им почитатели отново напълниха зала 1 на НДК в петъчната вечер, макар и това да е вече трета визита на испанската банда у нас. Ламари признава, че през едно от идванията на групата в Българиясе е вдъхновила да създаде песните Voces и Serà от албума Con Otro Aire (2007)., което вдъхновява и нас като почитатели и консуматори на тяхната музика. А тя е вълшебна, различна, докосваща, галеща, страстна и подлудяваща, караща те да останеш без дъх и сили. Която не те оставя да седнеш и те подтиква да не спираш да танцуваш и пееш, независимо дали разбираш текста...

И така, докато не свърши артистичното представление, с което момчетата и Ламари ни поднасят своето изкуство. Изкуството да бъдеш оригинален, естествен, красив и обичащ живота.





































 

More Music