Следва

През седмицата ще видим Още...

Развеждат се! Антонио Бандерас и Мелани Грифит след 18 години брак

56-годишната Мелани Грифит и 3-години по-младият от нея законен съпруг на звездата Антонио Бандерас се развеждат, стана ясно тези дни...

People of art преди 9 години

56-годишната Мелани Грифит и 3-години по-младият от нея законен съпруг на звездата Антонио Бандерас се развеждат, стана ясно тези дни.

Молбата за развод след щастливите 18 години брак подала Грифит. Като причина актрисата е посочила обичайната - непреодолими различия.

Двамата актьори, до скоро пример за това, че дългогодишните съюзи са възможни и в Холивуд, имат една обща дъщеря - Стела, която през септември ще навърши пълнолетие. Дотогава попечителство над нея е поискала майката.

Грифит има и друго дете - дъщеря - актрисата Дакота Джонсън - от бившия си съпруг Дон Джонсън и общо четири брака зад гърба си, докато за Бандерас това е едва втори.

Според надеждни източници, звездното семейство продължава да е в отлични приятелски отношения въпреки раздялата.






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра