Следва

Новите колекции: Marc Jacobs, Resort 2015

Британският модел и актриса Роузи Хънтингтън е лице на лятната линия на M&S

Лятната колекция на линията Autograph на M&S е създадена в колаборация със...

All fashion преди 9 години

Лятната колекция на линията Autograph на M&S е създадена в колаборация със световноизвестния топ модел Роузи Хънтингтън - Уайтли, която е и рекламно лице на лятната колекция на британската марка.

Супермоделът и дългогодишна приятелка на актьора Джейсън Стейтън никога не е крила многостранния си интерес към модата. Освен да бъде пред обектива, русокосата красавица преоткрива и страстта зад това да създадеш дреха по свой вкус. В лицето на английския моден бранд Роузи намира партньор, който да превърне идеите й в реалност за всички онези дами, които искат визия директно от червения килим, при това на разумна цена.



Дрехите от лятната колекция на Роузи Хънтингтън – Уайтли за Autograph са създадени от висококачествени платове, а безупречната елегантност се подчертава от пастелни нюанси, флорални мотиви и класическата комбинация черно и бяло.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.