Следва

Дженифър  Лопес  се раздели с 27-годишното си гадже

"Всичко е добре, когато започва добре" - изложба на студенти и преподаватели от НХА в Градска художествена галерия - Варна

Изложбата „Всичко е добре, когато започва добре“ в Градската галерия на Варна включва произведения на студенти и преподаватели от катедрите и специалностите на НХА...

Events преди 9 години

Изложбата „Всичко е добре, когато започва добре“ в Градската галерия на Варна включва произведения на студенти и преподаватели от различните катедри и специалности на НХА. Тя ще се проведе от 12 юни до 3 юли в Градска художествена галерия - Варна. Откриване - 12 юни, 18:00 часа. 

Това, което обединява тази разноречива и многоаспектна изложба е съвременния начин на мислене и присъствие в света на изкуството. Независимо дали става въпрос за живопис, текстил или дигитални изкуства неизменно присъства усещането за професионално познаване на съответната материя, най-често подкрепено с многопластово концептуално мислене. Това е и целта на преподавателите – материите и формите да получат нови измерения, адекватни на съвременното мислене в един бързо променящ се свят.

Изложбата „Всичко е добре, когато започва добре“ е част от партньорската програма между Националната художествена академия и Societe Generale Експресбанк. Партньорството между двете институции осигури по-добри условия за дебюта на младите художници на национална и международна художествена сцена. Съвместно бяха създадени запомнящи се културни прояви в подкрепа на най-младото ни съвременно изкуство.
 

Още от днес (9 юни 2014):

Петте неща,_ които харесахме в модата през изминалата седмица

Double Trouble: _Небрежен като лятото - деним гащеризонът

През седмицата ще_ видим... Или най-интересното в афиша на града 9 - 15 юни

East 17 подготвят нов албум и биха журирали X Factor в България

Звезден Instagram_ на седмицата - Риана, Кара, Алекса, горещи плажове и вълнуващи модни моменти в дневниците на звездите

Уличният стил на звездите: Шерил Коул

И още...

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 3 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?