Следва

National Geographic Channel изправя предприемачи един срещу друг в "Непобедимите"

Дженифър  Лопес  се раздели с 27-годишното си гадже

Какво се случва с този юни, като изтичащи с метрите дъжд се оказват все повече и...

People of art преди 9 години

Какво се случва с този юни, като изтичащи с метрите дъжд се оказват все повече и повече любовни истории, включително дълги и страстни връзки, дори бракове. Едва що научили за тъжния край на симпатичната любовна история на испанския мачо Антонио Бандерас с холивудската звезда Мелани Грифит, и източници, близки до 44-годишната Дженифър Лопес съобщиха, че тя се е разделила с  27-годишния танцьор Каспър Смарт. 

Слухове за възможно изоставяне, да уточним - в посока от дамата към господина, а не обратното, се носят още от есента, но до днес така и не бяха потвърдени официално. В обкръжението на двойката заявяват, че де факто раздялата е настъпила преди два  месеца, но информацията е била държана стриктно в тайна.  

"Разделиха се мирно и остават приятели», — споделят приятели на Дженифър. Преди няколко дни на Смарт се е наложило стремително да изнесе от дома на певицата в Лос Анджелис многобройните подаръци, направени му от любимата за двете и половина година дружба. Танцьорът и хореограф Каспър, по твърденията на запознати, е «много  разстроен от скъсването, защото наистина иска да е с Дженифър. Той я обича, обича и децата".

Като причина за обрата се изтъкват желанието на  двамата да се занимават с кариерите си и недоволството на Каспър от ролята му на «заден план» на фона на Джей Ло. Западни медии добавят, че кореспонденцията на кръшния танцьор в  социалните мрежи с транссексуалната Софи Виса, която беше обнародвана в края на май, също е допринесла за разпада в двойката.

От друга страна, връзката на двамата и без това просъществува доста повече отколкото й се пишеше в началото: най-вече заради разликата във възрастта мнозина считаха, че това е просто начин, възприет от Джинифър да се отвлече от развода с  Марк Антъни. 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра