Следва

Бански за горещ вторник

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

...Не е равно на happy end. Певицата явно все още живее с 14 години назад във времето, когато направи лейбъла...

All fashion преди 9 години

Дженифър Лопес плюс ретро Versace...

...Не е равно на happy end. Певицата явно все още живее с 14 години назад във времето, когато направи лейбъла още по-известен с избора си на зелена рокля с деколте до под пъпа (сутиенът е забранен!) и тропически принт.

Миналата седмица тя изпълни първия си концерт наживо в роден Бронкс с боди, пресътворяващо роклята от 2000г по типичен за лейбъла начин. Кое ни дойде в повече? И ние не знаем точно, защото тялото на Лопез е по-добро дори отпреди тези 14 години.


Дженифър Лопез в боди Versace на концерта си в Бронкс и 14 години по-рано - на наградите Grammy, 2000 година

Обаче силуетът на бодито може донякъде да кореспондира с принта, но няма нищо общо с огромната декоративна безопасна игла. Която е жестока сама по себе си, но ние ще се питаме защо Донатела продължава да омаловажава всичко готино, слагайки го на едно място?

Ева Грийн е толкова секси, че е забранена



Става дума за постера на новия филм с нейно участие, чиято световна премиера се очаква на 22 август тази година. Базиран на едноименния комикс „Sin City” със самото произнасяне на тези две думи не предполага нищо по-различно от въпросния плакат. Американската асоциация за игрални филми обаче е на друго мнение. След като Instagram забрани топлес селфитата, а едва загатнат силует на бюст е цензуриран, почваме да се питаме това някаква медийна форма на сексизъм ли е?

Прическата, която те превръща в друг човек



... носи голяма черна точка за коафьора на Trainwreck. Някакси трудно ни се вижда да свалиш идентичността на Тилда Суинтън и сигурно това е замисълът на костюмографията, но не, не и не. Героите, положителни или отрицателни, според нас са длъжни да изглеждат естетично. И ако Тилда досега е играла и добрия, и лошия, след тази роля ще може да се похвали, че е била и грозният. В случая не можем да се сетим за по-лоша комбинация от чертите на Суинтън и крушовидната фризура.

Роклята на Миранда Ламбърт...




...е неизявената носталгия по абитуриентски бал, който не се е състоял. По време на откриването на престижните CMT Music Awards миналата седмица, Миранда, победителка в American Idol, имаше честта да направи дует с незабравимата Кери Ъндърууд. Шанс, който идва веднъж в живота. И да облечеш тази рокля? При това Миранда се е допитала до читателите на ELLE за стайлинга за въпросната нощ. Сигурни сме, че ако се беше допитала до нашите читатели, Ламбърт нямаше да допусне подобна грешка.

Никоя plus size дама няма да се чувства уверена...









...с подобно настроение на колекция. Мелиса МакКарти е една невероятна актриса, сблъскала се с неприязънта на червения килим към дамите с наднормено тегло. След като редица дизайнери са й отказали да направят дрехи да две поредни церемонии за Оскар, Мелиса няма избор, освен самата тя да стане дизайнер. Великолепно решение. Но тук лъсва пълната неопитност на МакКарти в това отношение. Фотосесията на капсулната й колекция за Redbook заедно със съпруга й е заснета от Мат Джоунс... И е неубедителна... или напарво разубедителна.
 

More All fashion