Следва

Княгиня Калина в болница в град Рабат

Любов като сладкиш: Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм в Лос Анджелис

Той е малко напрегнат, но тя е божествена, истински сладкиш. Нищо не може да...

Други преди 9 години

Той е малко напрегнат, но тя е божествена, истински сладкиш. Нищо не може да се сравни с мекото излъчване на влюбена жена, хваната здраво за ръка от любимия. Само вижте нежното й лице, полуотворени устни, мека, ненаправена коса.

Фина, изящна и влюбена, Роузи е като ходещ талисман за гаджето си, страхотния Джейсън Стейтъм, облечена в нежна полупрозрачна рокля на бели точки, комбинирана с кафяви ботуши до коляното с връзки. Великолепно подбрани са и детайлите - забележете тънкия като косъм колан-синджир в талията и нежното късо колие около врата. Майсторски избран е и цветът на ружа - само тон по-ярък от цвета на велура на ботушите, обути на босо.

Красиви хора, оплетени освен с ръцете, още с емоциите и умовете си, в на практика връзка, която силно се проточи, ако мерим с холивудския аршин. Но, нека. Когато връзката включва такива сладури, тук забелязани в Западен Холивуд, с посока ресторант за романтична вечеря, повечето е повече.


Роузи и Джейсън са заедно вече 4 години, но са като в началото сладки и влюбени.

Иначе, двойката е двойка от 2010 година, време достатъчно дълго, за да тръгнат слухове за сватба. Още повече, че преди няколко месеца 27-годишната модел заяви в интервю, че мечтае за семейство и деца. Току виж, съвсем скоро забили фанфари и за тях, на което искрено ще се радваме.



Актьорът в известен смисъл изглежда като телохранител на Роузи, стиснал ръката й здраво и без да се отделя и на крачка от нея.

More Други