Следва

Нашият It-shopping - надсезонното очарование на пастела в 30 нюанса

Обещаващ! Първият кадър на Мишел Уилямс за бижутата на Louis Vuitton

Очите на актрисата внушават повече от добре защо да поискаме...

All fashion преди 9 години

Очите на актрисата внушават повече от добре защо да поискаме диамант от Louis Vuitton. Обещаващият първи показан кадър от кампанията на модната къща, в която Мишел Уилямс рекламира бижутата на бранда, е само умел тийзър към следващите снимки от 100% сигурно силната поредица. Мишел Уилямс е любимка на Вютон, неотдавна тя стана лице и на аксесоарите на френската модна къща, появи се във фото и видео-кампаниите, посветени на знаковите модели чанти: Lockit, Capucines и Alma.

Тогава в основата на изпълнението бе залегнала идеята за мистичната връзка между момичето и нейните чанти - Уилямс трогателно, много нежно притиска чантите до себе си, действие, уловено майсторски от Питър Линдберг. В снимките на бижутерийната кампания видно е застъпен подобен сценарии: на първата снимка, представена от Louis Vuitton, Мишел крие лицето си зад висока яка на поло, откривайки ръцете, едната от които е украсена с диамантена гривна с малък амулет.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.