Следва

За вашите нежни крака, госпожице

ZEN или изкуството да се чувстваш добре

Чудехме се в кой точно момент някой ще дръзне да сътвори ароматa, който без да има претенции да съблазнява, да се отличава...

Beauty News преди 15 години

Чудехме се в кой точно момент някой ще дръзне да сътвори ароматa, който без да има претенции да съблазнява, да се отличава или да наслагва нотка върху нотка, защото така е редно и просто те кара да се чувстваш щастлив.

Е, роди се продуктът, който отразява мир, светлина, радост, спокойствие и хармония и всички онези неща, които познаваме бегло като устои на духа.

Създаден от SHISEIDO, най-релаксиращият парфюм на света вече е факт. Естествено и много точно, неговото име е ZEN. Призван като едноименното японско учение да носи истина и простота, хармония, нежност, женственост и еманация, ZEN е най-доброто, което можеш да си причиниш сред ароматите.

Ще го намериш в шишенце под формата на куб. Кубът с ясните си линии, повторението на форми, усещането за съвършенство, енергията е най-добрият символ на съвършенство. Цветът му е златен, интензивен, зареден с емоция, отражение на светлината.
Ароматът SHISEIDO ZEN Eau de parfum от 30, 50 и 100 ml е луксозен, личен, неподражаем парфюм, който носи в себе си следите на огрявани от слънцето синя роза, бергамот, праскова, ананас, грейпфрут във връхните нотки, и още фрезия, гардения, лотос и теменуга в центъра.

Пикантни и ориенталски, базовите нотки слагат поантата на чувствеността и абсолютното женско съвършенство благодарение на пачули, кедрово дърво, мускус и амбра.

Какъв всъщност е аромакологичният ефект, или как освен, че ухае, въздейства Zen?
Просто е, но никой не се беше сетил досега. Zen гони стреса, като релаксира тялото чрез стимулиране секрецията на анти-стрес хормона, а на ума налага вълна на дълбока релаксация.

Към парфюма има още: грижа за тялото Zen, парфюмиран дущ-гел Zen и парфюмиран крем за тяло Zen - специално разработен комплекс от Shiseido с екстракт от листа на японското плодово дърво Локът /тръстиков портокал/, за който от още преди 1000 години се носи славата на растение, което освен, че доставя на кожата мощна влага, подтиква към изкушения и страсти часове наред...

Лечението с аромати е интензивно, успешно и древно колкото света. Днес SHISEIDO вади на пазара съвършеното 2 в 1 – ум и тяло на пиедестал. Спокойствие, хармония, красота.

More from View Sofia

More Beauty News