Следва

Важна новост: Пълен контрол над свръхчувствителността със Sensibio Tolerance от Bioderma

Днес избрахме: Clear Difference от Estée Lauder

Новият Clear Difference е високоефективен, система с бързо действие, която се състои от новия Clear Difference Advanced Blemish Serum и Clear Difference Targeted Blemish Treatment, които се борят и намаляват значително пъпките, по ефикасен, но нежен начин...

Hair преди 9 години

Новият Clear Difference е високоефективен, неговата система с бързо действие се състои от новия Clear Difference Advanced Blemish Serum и Clear Difference Targeted Blemish Treatment, които се борят и намаляват значително пъпките, по ефикасен, но нежен начин. Поемайки контрола върху кожата, тези високоефективни иновации в борбата с пъпките, предотвратяват появата на нови. В допълнение, Estée Lauder представя новия Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35, за да спомогне в защитата на кожата и да прикрие несъвършенствата.

Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 Нежните формули, без мазнини не изсушават, не дразнят, успокояват кожата и контролират оманяването, работейки заедно, за да може тя да възвърне и да поддържа своята чистота, гладкост и сияйност.

Как действа:
Новата Triple Action Clarity Technology е усъвършенствана, ексклузивна технология, съдържаща специална бленда от Салицилова киселина, Глюкозамин и Laminaria Saccharina, които работят в три насоки:

- Спира цикъла на поява на пъпки– Чрез доказаната сила на Салициловата киселина, новата система Clear Difference третира и намалява пъпките. Кожата е пречистена , а с нея и порите. 

- Пречиства и успокоява кожата–Висока концентация на Глюкозамин, естествен и доказано пречистващ кожата захарен дериват, нормализира естествения клетъчен обмен, излющвайки мъртвите клетки от повърхността й. Мощна, успокояваща бленда от екстракт от Алгае, Суркоза и Кофеим спомага за намаляване на зачервяването и дискомфорта. Кожата моментално се чувства успокоена и хидратирана, разкривайки по-гладка и чиста текстура.

- Контролира себума и намалява запушването на порите– Естествен морски екстракт, наречен Laminaria Saccharina, контролира излишния себум, като в същото време намалява запушването на порите. Кожата придобива естествен, свеж завършек.

Clear Difference Advanced Blemish Serum
Разработен от експертите в серумите, Estée Lauder, този многофункционален серум съдържа новата Пречистваща технология с тройно действие, която се бори спричинителите на пъпки, като ги лекува и спомага за намаляване на тежкия характер и честотата на появата им. Успокояващата и лека, копринена, флуидна формула има лек аромат на растителна бленда, от свежи ментови нотки на мента и евкалипт.



Clear Difference Targeted Blemish Treatment
Създаден с най-високата концентрация на Пречистващата технология с тройно действие. Съдържа пречистваща, ароматна бленда от свежа мента и евкалипт. За локално ползване. 





Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35
Хидратира, защитава, успокоява и омекотява кожата. Мултифункционалната формула без мазнини изравнява тена и контролира омазняването, а пигментите, коригиращи цвета, моментално неутрализират зачервяването и заличават белезите от пъпки. Предлага се в три полупрозрачни цвята, които пасват на всички цветове кожа– Light, Medium и Medium Deep.







Новата Clear Difference ще се предлага на щандовете на Estée Lauder от юли 2014;
Препоръчителна цена – 30мл, 85лeва.

Още от днес (11 юни 2014): 

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория

Б като Библия,_ Б като Блог

Muberry представя: новата чанта, спасителката Tessie

И още...

More from View Sofia

More Hair