Следва

Синът на Клинт Истууд в рекламната кампания на Hugo Boss

Интернет класация определи най-добрите реплики от седми сезон на "Столичани в повече"

Зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от седми сезон на хитовия комедиен сериал „Столичани в повече” думите на Радко (Васил Драганов)...

Events преди 9 години

Зрителите на bTV избраха за най-добра реплика от седми сезон на хитовия комедиен сериал „Столичани в повече” думите на Радко (Васил Драганов). Безспорната реплика-фаворит е от първи епизод на седми сезон, когато Радко гледа по телевизията встъпването в новия парламент на баща си - Рангел Чеканов и от вълнение казва: „ Да беше жив дядо Радул, щеше да умре от кеф”.


На второ място се класират изказванията на баба Марийка(Стоянка Мутафова) и Гълъбина (Албена Павлова), във връзка с новия закон за размножаването на политическа партия „Елит” и притесненията на Гълъбина за бъдещето на Радко „Гъбълина: И сега какво? Излиза, че Радко, ако не се размножи до една година, ще лежи, така ли? Баба Марийка: Еми Радко като не е лежал навремето с жени, ще лежи сега с мъже, ама в затвора”.

Последно място в челната тройка заема репликата на победителят от 6-и сезон и любимец на зрителите - отец Григорий (Ненчо Илчев): „Аз съм поп на пазарен принцип”. Ситуацията се развива във втори епизод, когато мълвата за пророк Григорий се разпространява светкавично бързо, което окрилява отеца и той решава да продължи да развива бизнеса самостоятелно.

Преди броени дни започнаха и снимките на 8 сезон на сериала. Честта да открие снимачния сезон се падна отново на Христо Гърбов, но този път вместо в затвора той се оказа с парашут на гърба. Към екипа на сериала с най-много сезони у нас вече се присъедини и звездата Станислав Яневски, който ще изненада зрителите с няколко интересни превъплъщения.
 

Още от днес (11 юни 2014): 

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория

Б като Библия,_ Б като Блог

Muberry представя: новата чанта, спасителката Tessie

И още... 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?