Следва

Сос Маринара по италиански

Фестивална София: BeerRelation - всичко е въпрос на... бира

До започването на фестивала BeerRelation, остава един ден и вълнението е огромно...

All About Life преди 9 години

До започването на фестивала BeerRelation, остава един ден и вълнението е огромно! От 12 до 15 юни, Южен парк, София, ще се превърне в мястото, на което всеки ще иска да бъде, не само заради изобилието и разнообразието от бира, което очаква всички гости през фестивалните дни. Разнообразната програма, която са подготвили организаторите от Event Zone, гарантира за това.

В деня на откриването, на сцената ще чуем Smugglers Collective с готиния им swing стил, Rebelites, които ще разкажат за любов в reggae ритъм, а през деня DJ ZImone, ще пуска свежите си сетове. Следващите дни, ще разтърсят парка с още много музика и силни емоции. Сред бандите са: Orthodox Cellts, Mango Duende, Selector Kalayas, Cut Ribbons и др. 

Фестивалът ще закрият Миленита &The Funky Miracle с много ритъм, усмивки и с очакване на BeerRelation 2015.

Във фън зоната са предвидени дегустации, спортни турнири, Beer Pong игри, турнири по табла и състезание по бързо сглобяване на базов лагер във всеки от дните на фестивала.

Пълната програма на събитието може да видите тук>>

Още от днес (11 юни 2014): 

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Виктория

Б като Библия,_ Б като Блог

Muberry представя: новата чанта, спасителката Tessie

Новите колекции: Moschino, _Resort 2015

Ники Минаж - в сандали Gucci и други шантави неща на Summer Jam 2014

И още... 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.